Consult Voedinsdeskundige

Persoonlijk Voedingsadvies

Waar het om draait is balans: Balans tussen energie inname en verbranding; balans tussen stress en ontspanning; balans tussen werk, gezin en voor jezelf zorgen, balans in je hormoonhuishouding.
Ik wil graag samen met jou op zoek naar de disbalans en deze herstellen. Het gaat om het maken van goede en gezonde keuzes totdat het geen KEUZE meer is maar een gewoonte. Met kleine stapjes kun je grote verschillen maken!
Deze begeleiding kan je net dat extra steuntje in de rug geven die jij nodig hebt om dat slanke en gezonde lichaam te bereiken waar je altijd al van droomt.
Ik begeleid je graag naar een gezondere leefstijl, waarbij we samen gaan werken aan een energieker en slanker lichaam. We nemen een voedingsanamnese af, achterhalen je doelen en stellen aan de hand daarvan, een persoonlijk voedingsadvies op, zodat jij je gewoontes kunt doorbreken en je doelen kunt behalen.

Voedingsconsult

Een consult duurt 60 minuten en kan op kantoor, via Skype of telefonisch. Doelen, eet- en leefstijl worden besproken en aan de hand daarvan wordt een persoonlijk advies geschreven met voorbeeld dagmenu en richtlijnen.

Na het consult ga je zelf aan de slag en kun je naar behoefte een volgend consult inplannen. In de tussentijd sta ik altijd voor je klaar om je vragen via de mail te beantwoorden.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze informatie?

Stel jouw vraag aan Sana Health!