EMB Bloedonderzoek

Ben jij benieuwd naar wat je lichaam jou te vertellen heeft? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Dan biedt de EMB bloedtest uitkomst!

Waar regulier bloedonderzoek kijkt naar de waarden in het bloed, kijkt de EMB bloedtest energetisch in de cel. Tussen deze twee manieren zit veel verschil en dat kan net de oplossing zijn voor jou!

Wat heeft jouw lichaam je te vertellen?
Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen.

Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Met een paar druppels bloed uit je vinger krijg je uitgebreide informatie over de conditie van je lichaam. Zo kunnen er signalen naar voren komen van een eventuele vitaminen- en mineralentekort, voedselintoleranties en of er zich parasieten, schimmels en/of bacteriën in je darm bevinden. Daarnaast wordt ook gemeten of er sprake is van een toxische belasting, een hormonale disbalans, of je stresswaarden te hoog zijn en nog veel meer.

Klachten zijn signalen van je lichaam dat het uit balans is.
Dat het een langere tijd té hard heeft moeten werken en dat kost tijd om te herstellen.

Hoe verloopt een bloedtest
De test wordt uitgevoerd met een vingerprikje. Enkele druppels bloed die uit je vinger komen worden met behulp van een klein pipetje in een buisje opgevangen en een paar bloeddruppels worden op een glaasje verzameld. Dit wordt vervolgens naar een lab gestuurd waar we mee samenwerken. Een team van experts van het lab analyseert het bloed op microscopisch en energetisch niveau. Over het algemeen komt de uitslag binnen 2 à 3 weken binnen. De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van de intake, zodat ik een goede analyse kan maken. Dit is de basis van je persoonlijk advies, zodat jij je snel weer fit en gezond kunt voelen!

Maak gauw een afspraak voor een EMB Bloedonderzoek!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze informatie?

Stel jouw vraag aan Sana Health!