Over ons

Over Sana

Op de praktijk ben ik gewoon Sana. Die met jou gericht aan de slag gaat. Zonder poespas. Gewoon eerlijk en oprecht. 

Qua persoonlijkheid ben ik nieuwsgierig, leergierig en onderzoekend. Wat voor mij kenmerkend is, is dat ik in oplossingen denk in plaats van in problemen. Waar ik achter gekomen ben is dat ik het leuk vind om mensen een stapje richting gezondheid te helpen.

‘Your heart knows the way, run into that direction’- Rumi

Jazeker, Soms moet je gewoon je hart volgen!

Ook als je hoofd de ene na de andere reden bedenkt om dat niet te doen. En dat is makkelijk in een wereld waarin het ‘normaal’ lijkt om te werken voor geld (en dat vervolgens in het weekend/tijdens vakanties weer uit te geven om te ontsnappen aan datzelfde werk).

De ideale combinatie voor mij is nu dat ik mijn reguliere baan als loopbaancoach kan combineren met mijn werk als  gediplomeerde Voedingsdeskundige, Natuurgeneeskundige en Hijama/ Cuppingstherapeute.

Dankbaar

‘ When you do things from your soul, you feel a river moving in you and you feel joy. – Rumi’

En terwijl ik zo zit te typen, realiseer ik mij dat ik niets kan bedenken wat ik NU anders zou doen. En ik ben dankbaar. Zeer dankbaar.

Maar ook verdriet voor het enorme leed van mijn voorouders , alles wat zij hebben doorstaan , en diep respect voor hun enorme inspanning en prestaties die zij hebben bereikt met dat ‘kleine beetje wat zij hadden, en met zoveel verlies en opoffering.  Ik ben enorm dankbaar voor het bestaan dat ik dankzij mijn voorouders heb gekregen.

Hieronder een greep uit de behaalde diploma’s en certificaten:

Missie

We leven in een tijd waarin alles opgejaagd en gehaast is. Met Sana Health help ik een ieder om zoveel mogelijk de balans terug te vinden, zowel geestelijk als lichamelijk. Sana Health helpt mee om met de behandelingen de reguliere en de complementaire zorg met elkaar te verbinden. Ook vind ik het belangrijk om deze therapieen weer in het voetlicht te brengen en mensen te laten profiteren van deze geweldige therape.

Vaak word mij gevraagd hoe ik het allemaal doe;

Een gezin, een reguliere fulltime baan, pittige studies, en een praktijk. Het geheim is dat een stevige basis belangrijk is en dat heb ik als thuisbasis. Ook zorg ik voor evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Geven en nemen. Privé, mijn baan en in mijn bedrijf.

Het voordeel van vele  gedane coaching opleidingen hebben mij laten inzien wat echt belangrijk is voor mij, en dat is mijn gezondheid, mijn gezin en vooral innerlijke rust. Mijn lichaam is mijn belangrijkste coach, die heeft mij geleerd dat gezondheid en balans  ten aller tijde voorop staat.

Ik heb ook geleerd hoe ik tijd kan inruimen voor mezelf, balans aanbrengen tussen werk en privé, en hoe ik structuur in mijn dagplanning aanbreng. Zo blijf je doen wat je leuk vind en krijg je er tegelijk ook veel energie van. Het is geven en ontvangen.

Ik ervaar het als een cadeautje om de innerlijke rust ook door te mogen geven middels mijn behandelingen.

Rust in lichaam en geest, voor de gever, en voor de ontvanger. Het is een van de mooiste dingen die je kunt ervaren.

Je bent niet alleen je lichaam maar veel meer dan dat en daar geef ik ook zeker aandacht aan.

Respect voor de ander en hygiëne geldt vanuit twee richtingen. Dit is essentieel om een ontspannen sfeer te bevorderen in de praktijkkamer. Zo ook rustgevende muziek; uit het hoofd, in het lichaam. Voel en ontspan, want een  uitgerust lichaam is een gezond lichaam. Gun jezelf een moment van ontspanning. Je bent erg welkom!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze informatie?

Stel jouw vraag aan Sana Health!